Home
Shop
Wishlist0

iPad Pro 12.9 Inch Wifi (5th Gen) M1 Chip

iPad Pro features the powerful Apple M1 chip for next-level performance and all-day battery life. An immersive 12.9-inch Liquid Retina XDR display for viewing and editing HDR photos and videos. 5G cellular models for blazing speeds away from Wi-Fi.

৳ 128,999.00

Buy Now Compare
Availability: In Stock

Mind-blowing performance.

Mind-blowing performance.

 

 

 

 

iPad Pro and M1. Power couple.

 

Frequently Asked Question About iPad Pro 12.9 in Bangladesh

1. iPad Pro 12.9: How much does it cost to buy?

Ans: Check the above product section for price of iPad Pro 12.9 64GB & 256GB model.

2. What colors does the iPad Pro 12.9 come in?

Ans: The iPad Pro 12.9 comes in Silver, Space Gray, and Gold.

3. What is the size of iPad Pro 12.9 available?

Ans: The iPad Pro 12.9 is 12.9 inches long, 8.68 inches wide, and 0.27 inches thick.

4. What type of processor does the iPad Pro 12.9 have?

Ans: The iPad Pro 12.9 has a M1 Chip.

5. How much RAM does the iPad Pro 12.9 have?

Ans: The iPad Pro 12.9 has 8GB, 16GB of RAM.

6. What size and type of display used in the iPad Pro 12.9?

Ans: The iPad Pro 12.9 has a 12.9-inch Retina display with True Tone and ProMotion. The display is LED-backlit and has a resolution of 2732 x 2048 pixels.

7.  What connectivity options offers in iPad Pro 12.9?

Ans: The iPad Pro 12.9 has Wi-Fi and LTE connectivity.

8. What type of security function does the iPad Pro 12.9 have?

Ans: The iPad Pro 12.9 has a Touch ID fingerprint sensor.

9. Is there a headphone jack on the iPad Pro 12.9?

Ans: No, the iPad Pro 12.9 does not have a headphone jack.

10. What kind of port does the iPad Pro 12.9 have?

Ans: The iPad Pro 12.9 has a USB-C connector.

11. What is the battery life offered by the iPad Pro 12.9?

Ans: The iPad Pro 12.9 has a battery life of up to 10 hours.

12. Which operating system used in iPad Pro 12.9?

Ans: The iPad Pro 12.9 has iPadOS 14.5.1, upgradable to iPadOS 15.4.

13. What are the accessories available for the iPad Pro 12.9?

Ans: The iPad Pro 12.9 has a variety of accessories available, including the Apple Pencil, the Smart Keyboard, and the AppleCare+ protection plan.

14. What is the dimension and weight of the iPad Pro 12.9?

Ans: The iPad Pro 12.9 has dimensions of 12.9 x 8.68 x 0.27 inches and weighs 1.53 pounds.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “iPad Pro 12.9 Inch Wifi (5th Gen) M1 Chip”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart

iPad Pro 12.9 Inch Wifi (5th Gen) M1 Chip